onsdag 10. juli 2013

Dag 29

9. juli er ikke akkurat vår favorittdato. Det var 9.juli Cathrine datt og brakk foten i fjor, og på kvelden 9.juli begynte Jan Kristian å spy. Han spøy flere ganger i løpet av kvelden og natten, og vi var veldig glade for at vi lå innendørs. Om det var noe han hadde fått i seg, eller om det var noe vann han hadde drukket, eller om det var noe helt annet vet vi ikke, men sånn er kjipt uansett.

Vi var derfor i tvil om hva vi skulle gjøre. Skulle vi ta en hviledag, eller skulle vi fortsette? Vi valgte å prøve å gå. Dagens mål var Øysand camping som kun lå 16 km fra Skaun menighetshus. Det var en tung etappe for Jan Kristian. Med lite mat innabords og en kvalme som var konstant tilstede kjempet han seg framover. Han uttalte at hadde dette vært for 1 eller 2 uker siden hadde han dratt hjem, men nå var vi jo så nærme målet. 

Etter å ha gått en stund kom vi endelig til havet. Første gang pilgrimsleden ser havet siden Aker brygge, så det var kjekt:)


Vi kom heldigvis fram til Øysanden camping, og her har vi leid oss en bitteliten campinghytte. Er formen for ille i morgen får vi heller ta en hviledag, men håpet er jo å nå katedralen i morgen.

Nå er vi så nærme at det er som om vi hører klokkene ringer pilegrimene inn til hvile. 

7 kommentarer:

gudlaug sa...

bra kjempet! Det er jo lov å bruke EN dag mer enn dere har tenkt hvis det er det som skal til :)

gerd sa...

At dere er kommet så langt!! Det er bare å ta av seg hatten(om jeg hadde hatt hatt)
Håper dere får en god natt, og at dagen i morgen blir bedre!

Judith sa...

Så dumt at onkel Pers bursdag skal være sånn elendig dag :( Håper dagen i dag er bedre. Eg er imponert over dokke!! God bless!
tante Judith

Mum sa...

Håper at en god natts søvn gjør underverker. Ønsker jk god bedring og håper ikke flere blir syke.....

Anonym sa...

WOW
Jeg er utrolig imponert!!! :)
hvor lenge blir dere i trondheim?
Gunhild :)

Gamlefar sa...

Ja, det er det jeg alltid har ment at 9. juli har vært en dårlig dag (jeg får håpe ikke alle leser dette). Enig med Gudlaug at det må være lov å bruke en dag ekstra om det blir for ille. Uansett, lykke til i morgen

yop/ysop sa...

Ikke hør på han derre gamlefar. 9. juli er en fin dag!
Dere er gode som har holdt ut. Det må bli en spesiell opplevelse å få komme til Domen, enten det blir i morgen eller fredag.